Keresés...

Téli MÉH találkozó, Agostyán, Ágoston - liget

2016. február 5-7 között a Természetes Életmód Alapítvány lesz a Magyar Élőfalu Hálózat téli találkozójának házigazdája.

Az elmúlt években a „belső körös” megbeszéléseink nem voltak nyitottak az életforma iránt érdeklődők számára, de nagyon sok olyan visszajelzést kaptunk, hogy hiányolják a találkozási lehetőséget, ezért idén egy „öszvér” megoldással kísérletezünk. Péntek estétől szombat estig a közös ügyeinket tárgyaljuk meg, de vasárnap nyílt nap lesz minden érdeklődő számára! Illetve korlátozott létszámban szombat este is lesz szálláslehetőség.

A vasárnapi nap programterve:
Február 7. Nyílt nap
10 órától találkozás a MÉH tagokkal.
Ki az, aki csak látogatóba jött? Ki az, aki már itt maradna közöttünk? Kérdések – válaszok (külső érdeklődők számára).
12.00 Ebéd
13.00 - 14.00 Séta a Jóisten állatkertjében és virágoskertjében, peripatetikusan Czumpf Attilával
14.00 Ebéd, majd kötetlen beszélgetés, hazautazás…
15.00 - Alternatív program: Látogatás a Tatai Fényes Forrás Tanösvényen. Egy olyan különleges hely, ahol az újra feltörő források felett lehet sétálni. (Az új tanösvény 1 km hosszú) Emellett a tervek szerint a péntek délutáni Bencsik János (Országgyűlési képviselő) előadás, majd beszélgetés is nyilvános lesz. Erről is Labanc Györgyi tud majd információval szolgálni.

Gyakorlati tudnivalók:
Az áramellátás napelemmel és szélkerékkel történik.
Mosakodási lehetőség egyszerű zuhany, fürdőszoba kályhában melegített kútvízzel, vagy üstben
melegített kútvíz, lavór.
A Természetvédelmi és Humánökológiai Oktatóközpont területén száraz toalett(-ek) 3 kút, iható forrásvíz és szelektív hulladékgyűjtés működik.
Szállás: 2000 Ft/ fő/ éj
Étkezés: reggeli 600 Ft/fő/db; ebéd 850 Ft/fő/db; vacsora 750 Ft/fő/db.
Napidíj 1000 Ft/fő Vegetáriánus, vagy egyéb speciális étkezési igényeket előzetes jelzés alapján tudunk figyelembe venni.
Aki esténként, szívesebben aludna Tatán, az Öreg-tó Klub Hotelben, (tőlünk kb. 6 km) annak lesz erre lehetősége a diákszálláson 3,100 Ft/fő/ éj (ennyi kedvezményt kaptunk a szálloda tulajdonosától) 2890 Tata, Fáklya u. 4.
Szállásfoglalás: 06-30-766 61 16 (MKB és OTP kártyát elfogadnak)
A jelentkezési lapot ide küldjétek: bakfitty@t-online.hu Labanc Györgyi

Agostyán, Ágoston-liget megközelíthető:
Vonattal : a Budapest-Hegyeshalom vonalon, Tatáig, Tatától a helyközi, tardosi autóbusszal Agostyán után, a tábori buszmegállóig.
Autóval: Budapestről az M1-en vagy az 1-es főúton Tatáig, (a körforgalomnál a Komáromi tábla irányába) majd Agostyánon át a tardosi úton a 7-es kilométerkőig, a természetvédelmi sorompón át, a kőszórt parkolóig.
Jó szívvel adott adományokat elfogadunk.

Érdeklődni lehet: Labanc Györgyi 06-30-419-50-80


 
Elejére!