Keresés...

Gluténmentes főzőiskola

Aki glutén és tej allergiában szenved, igenis élhet teljes életet! Hogyan? Milyen tudásra van szükség?

Gluténmentes főzőiskolánkban megtanulhatod a teljes értékű glutén, cukor és tejmentes táplálkozás alapjait!

Végigvesszük 4 részes sorozatunkban az összes ételcsoportot. E szakszerű gyakorlati tudás birtokában bárki készíthet majd tápláló, vitamindús, glutén és tejmentes ételeket.

A kurzusok időpontjai/témái:

- Március 4. Zsírégető szénhidrátok: Nem mindegy, hogy milyen szénhidrátot veszünk magunkhoz, hiszen az egyszerű, gyorsan felszívódó fajták csak rövid ideig csökkentik az éhségérzetet. Milyen glutén mentes gabona fajtákkal érdemes dolgozni? Hogyan párosítsuk ezeket?

- Március 18. Tápláló növényi fehérjék: A tiszta növényi fehérje, glutén, laktóz és tejfehérje mentes 100%-ban tiszta. Hogyan válhat a teljes értékű táplálkozás alapjává? Segítségükkel vegetáriánusként vagy vegánként hogyan kerülhetjük el velük a hiánybetegségek kialakulását?

- Április 1. Zöldségfélék elkészítése. Milyen vágási, főzési módokkal lehet fokozni a zöldségek szervezetre gyakorolt vitalizáló hatását? Hogyan őrizhetjük meg vitamin tartalmukat?

- Április 15. Glutén, cukor és tejmentes desszertek: Készülhet isteni desszert glutén tartalmú lisztek, tejtermékek és cukor nélkül? A válasz: Igen! Pudingok, piskóták, palacsinták, egyéb olajban sült fogások is készíthetők allergia mentesen. Az eredmény garantáltan meggyőzi majd az édességek szerelmeseit is.

Helyszín: 1172 Budapest, Adorján u. 8.
A kurzusok időtartama: 2 óra
Részvételi díj kurzusonként: 10 000 Ft.

Azoknak, akik mind a négy alkalomra jelentkeznek, a képzés teljes árából 10%-ot elengedünk!

Részvételhez előzetes regisztráció szükséges a makrobiotika@gmail.com e-mail címen. A jelentkezés a részvételi díj kifizetésével együtt válik érvényessé! Melyet a programot megelőzően kérjük átutalni a Magdala-Gyermekért Közcélú Alapítvány AXA Bank 17000019-11707880 számlájára. Számlát a helyszínen adunk!

Érdeklődni lehet telefonon: +36 20 245 4674, +36 1 256 7731

E-mail: makrobiotika@gmail.com A tárgyban kérlek tüntesd fel a kurzus nevét és azt a dátumot amire jönni szeretnél!

(Gluténmentes főzőiskola március 4., Gluténmentes főzőiskola április 15., Gluténmentes főzőiskola összes)

Ha úgy érzed, hogy van olyan ismerősöd, akin segítene a kurzus, kérlek add tovább az információt!


 
Elejére!