Keresés...

Különleges emotikonok Valentin napra

Vasárnap ünnepeljük a Valentin napot, és ebből az alkalomból a Microsoft gondolt az egymástól távol ünneplő párokra is. A Skype-on való kapcsolattartás a szerelmesek napján is kitűnő lehetőség arra, hogy kifejezzük érzelmeinket, megosszuk gondolatainkat. Az emotikonok is a segítségünkre lehetnek, hiszen néha minden szónál kifejezőbb egy szívecske, vagy egy maci-ölelés.


Mi nem állunk meg itt, tudjuk, hogy többet is nyújthatunk ahhoz, hogy még kifejezőbbé tegyük a felhasználóink számára az élményt. Paul McCartney segítségével olyan szerelem ihlette Moji-kat terveztünk, amelyek igazodnak a Skype dizájnjához, és Paul egyedi zenei aláfestésével szólalnak meg.

Így világszerte több mint 300 millió felhasználó fejezheti ki még könnyebben a szeretetét!

Az új Mojik nagyon különlegesek, minden fontos kapcsolati kötelékhez illeszkednek: küldhetők a párunknak, a barátainknak, a családunknak, bárkinek, akit szeretünk.

Ha kreatív módon szeretnél üzenni, legyen a XXI. század zenei ikonja a saját Cupidód. Személyesítsd meg üzeneteidet az új Skype Mojikkal, hiszen All you need is love – and Mojis.

Az alkotás folyamatáról itt találsz egy videót. A Mojik a legfrissebb Skype alkalmazásban érhetőek el.


        


 
Elejére!