Keresés...

Mindent bele!

Igazi sportcsemegéket ígér a hétvége: a férfi kosarasok sorsdöntő mérkőzésre, a DASE labdarúgói rendhagyó rangadóra készülnek. A Vasas Akadémia elleni mindent eldöntő harmadik találkozóra készül a DEAC Kamilla Gyógyfürdő férfi kosárlabda csapata. A rájátszás első körének végső összecsapását vasárnap 19:30-tól rendezik Budapesten, melyen eldől, ki jut a legjobb négy közé a másodosztályú bajnokságban.


  "Védekezési helyzeteket gyakoroltunk a héten, mindenkinek tisztában kell lennie a saját felelősségével. Az edzéseken különböző játékszituációkon keresztül próbáltuk megtalálni a belső helyzeteket, ugyanakkor a palánk alatti játékukra és a centereik gyors indulásaira is nagyon oda kell majd figyelnünk, az agresszív betöréseikből adódó leosztásokra is fel kell készülnünk" – vélekedett a rutinos erőcsatár, Kovács Imre.

A Vasasba visszatér az első mérkőzés után eltiltott Faragó Péter, míg a hajdúságiaknál várhatóan – ha nem is százszázalékos állapotban, de - újra bevethető lesz Pék Dávid.

  "A vasárnapi mérkőzés egyfajta döntő lesz számunkra, de úgy gondolom, a rájátszásban minden találkozóra úgy kell fejben felkészülnünk, mintha az a végső összecsapás lenne. Az első meccsen már bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk a Nyugati-csoport legjobban támadó csapatát jóval az átlaga alatt tartani. Ha negyven percen keresztül sikerül koncentrálnunk, akkor szerintem újra nyerhetünk idegenben" – zárta szavait Kovács Imre.


A Nagyerdei Stadionban játszik Pöszmet Tibor csapata

A Hajdú-Bihar megyei másodosztályú bajnokság északi csoportjában vitézkedő Le-Petit DSC rendhagyó helyszínen látja vendégül a DASE gárdáját április 23-án, szombaton. A két együttes már ősszel is remek mérkőzést játszott egymással az egyetemisták pályaválasztása mellett. Most talán még attól is kiélezettebb csatára van kilátás, hiszen egész biztosan doppingszerként hat majd a játékosokra, hogy a világ negyedik legszebb stadionjának megválasztott Nagyerdei Stadionban léphetnek pályára. A szív-lélek játék tehát garantált, mint ahogy az amatőr focira jellemző bátor támadójáték is, így akár az is remekül szórakozhat, aki keveset tudott idáig a két csapatról. A Le-Petit DSC – DASE mérkőzés szombaton közvetlenül a DVSC TEVA- Diósgyőri VTK meccs után, 20 órakor kezdődik, a belépés ingyenes.


A labdarúgó megye II déli csoportjában a DEAC II a Kismarja csapatát fogadja a következő bajnoki fordulóban, a találkozó szombaton 16 órakor kezdődik a DEAC-pályán.

Igazi sportcsemegéket ígér a hétvége: a férfi kosarasok sorsdöntő mérkőzésre, a DASE labdarúgói rendhagyó rangadóra készülnek. A Vasas Akadémia elleni mindent eldöntő harmadik találkozóra készül a DEAC Kamilla Gyógyfürdő férfi kosárlabda csapata.


 
Elejére!