Keresés...

Építészeti fotópályázat

Az építészet, művészetek, művészet-és helytörténet iránt érdeklődő, 16 évesnél idősebb gimnazisták és szakközépiskolások számára.

Amit tenned kell, ha szeretnéd megmutatni ország-világnak az épületválasztásodat:

  1. Válassz ki egy számodra érdekes, izgalmas, szép, jó, fontos, ikonikus, a helyi közösség életére nagy hatással bíró vagy egyszerűen csak hasznos középületet, írd fel a postacímét és a nevét (ha van neki).
  2. Készíts róla 1-5 db. fotót úgy, ahogyan te azt jónak látod. Adj a képeknek címet. (Képsorozat esetén egy cím és számozás is megfelelő.) A képek méreteiről a honlapon találsz pontos információt.
  3. Írj pár mondat indoklást az épületválasztásodról. (maximum 2000 karakter hosszúságban)
  4. Regisztrálj az alább megadott honlapon: töltsd ki a felületen megjelenő adatokat és töltsd föl a fotóidat a megadott méretben és formátumban.
  5. Várj a jelentkezésünkre! A munkádat az építészettel és fotográfiával foglalkozó neves alkotók fogják elbírálni.


A legérdekesebb alkotásokból 2016 őszén Budapesten, a Műegyetem Központi épületében nyílik kiállítás. A tíz legtehetségesebb alkotót értékes könyvvel jutalmazzuk.

Az anyagokat 2016. június 15-ig lehet beküldeni a www.kozep.bme.hu/KOZEP-diakpalyazat címre.

A pályázatot a magyar építészképzés vezető intézménye, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kara, annak Középülettervezési Tanszéke írja ki.

Az építészet, művészetek, művészet-és helytörténet iránt érdeklődő, 16 évesnél idősebb gimnazisták és szakközépiskolások számára.

 
Elejére!