Keresés...

Május 21. Európai Natura 2000 nap

2014 óta minden év május 21-e az Európai Natura 2000 nap. Május 22-én ünnepeljük ENSZ kezdeményezésre a Biodiverzitás Nemzetközi Napját. Minden évben május utolsó hete a Magyar Nemzeti parkok hete, június első hete az Európai Fenntarthatósági Hét, június 5-e pedig a Környezetvédelmi Világnap, immár a negyvennegyedik.


A tavaszt záró, nyárnyitó zöld jeles ünnepek alkalmából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet a Földművelésügyi Minisztérium Természetmegőrzési Főosztálya szakmai támogatása mellett akciófelhívást tesz közzé Zöld Óvodák, Örökös Zöld Óvodák, Ökoiskolák és Örökös Ökoiskolák körében „Életjelek” címmel.

A felhíváshoz csatlakozhat minden, hatályos Zöld Óvoda, Örökös Zöld Óvoda, Ökoiskola és Örökös Ökoiskola címmel rendelkező óvoda és iskola óvodás vagy iskolás csapata, pedagógusaik támogatásával, vezetésével.

Az Életjelek Akció részleteit az http://ofi.hu/sh45 honlapon találják.

Az „Életjelek” Akció időszaka: 2016. május 21. és június 5. közötti két hét.

Május 21. Európai Natura 2000 nap,  Május 22-én ünnepeljük ENSZ kezdeményezésre a Biodiverzitás Nemzetközi Napját. Minden évben május utolsó hete a Magyar Nemzeti parkok hete, június első hete az Európai Fenntarthatósági Hét, június 5-e pedig a Környezetvédelmi Világnap, immár a negyvennegyedik
Felirat hozzáadása

 
Elejére!