Keresés...

India Varázsa Fesztivál - vasárnap a Lélek Palotájában

Egzotikus táncok, látványfőzések, tradicionális hangszerek, hennafestés, indiai esküvő tűzceremóniával, íjászat, szépség és művészeti sziget, színes színpadi programok, kirakodóvásár, gyerekfoglalkozások, ájurvédikus táplálkozás tanácsadás, karma labirintus, dobshow, fűszerek, harcászati bemutató, színház, asztrológia, templomi virágfüzér készítés...


Az ősi India varázslatos világába kalauzol el ez a rendezvény. Ha kíváncsi vagy India mesés világának csak egyetlen szeletére is, vagy egyetlen nap alatt megismernéd az összeset, látogass el fesztiválunkra a Lélek Palotájába, ahol tematikusan felépítve, lépésről lépésre fedezheted fel az ősi félsziget titkos tanításait. Filozófiájától indulunk, amely a kultúra alapköveit fekteti le, és megtapasztalhatod mindez hogyan hatja át a hétköznapok tennivalóit a főzéstől és étkezéstől kezdve az öltözködésen át a gyermeknevelésig vagy éppen az építészetig és gyógyászatig.

Fesztiválunk színes programokon keresztül vezet be titeket a kultúra rejtelmeibe, többek között lesz egzotikus tánc, tradicionális zene, esküvő tűzceremóniával, és akár te is átváltozhatsz egy indiai hercegnővé, hagyományos viseletbe öltözve megismerheted az indiai ékszerek jelentését, a díszítési és sminkelési praktikákat ezt henna és testfestéssel fokozva a Szépség Szigetnél.

Kipróbálhatod India méltán híres ízvilágát a Gasztro Szigeten, ahol a látványfőzésnél akár néhány tippet és trükköt is elleshetsz a hagyományos ételkészítési eljárások közül.

Az Ájurvéda standon hasznos információkat kaphatsz az egészséged megőrzéséhez, és a kiegyensúlyozott napirend kialakításához, valamint Vasztu tanácsadónk segítségével még életedet is sikeresebbé teheted a térrendezés megismerésével és alkalmazásával.

A gyermekeiteket pedig játékos úton és kézműves foglalkozásokon keresztül vezetjük be az indiai tradíciókba. A helyszín kis játszótérrel és pelenkázóval is rendelkezik, reméljük ezzel a családok számára is kedvet biztosítunk a rendezvényhez.

India kultúrájához szorosan hozzátartozik a jóga és meditáció filozófiája és gyakorlata, ami hozzásegít a valódi önismerethez, test és lélek harmóniájának megteremtéséhez. A Karma-labirintus, a mantra-ösvény és a reinkarnációs szerepjáték által többet is megtudhattok a Védák önismereti és pszichológiai technikáiról.

A fesztivál Művészeti Szigetében festhettek vászonra, mandalát selyemre, készíthettek kövekkel díszített indiai képeket, karkötőket, fűzhettek virágfüzért és saját krémparfümöt is készíthettek szakemberek vezetésével.

Ezeken kívül íjászat, indiai bazár, hangszersziget, a Környezetvédelem Éve jegyében ökoporta, és hennafestő kiállítás várja a kedves vendégeket. Az indiai esküvő tűzceremóniával pedig a nap egyik fénypontja 12.00 órakor, a legkedvezőbb csillagászati időpontban! Találkozzunk egy igazi nyárbúcsúztató fesztiválra Óbudán a Lélek Palotájában!

Belépők: 1200Ft/felnőtt és 800Ft/nyugdíjas, diák. 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!
Óbudai lakosoknak, lakcímkártyával extra kedvezmény vehető igénybe a Krisnások 10 éve Óbudán programsorozat keretében - kérjük mutassák be az igazolványt a kedvezményt kérve! Köszönjük!
Helyszín: Bp. III. kerület, Csillaghegy
I. Bejárat: Lehel u. 15-17.
II. Bejárat: Attila u. 8.
Tel: 06 30/643 3113
Jelentkezés árusítóknak: lelekpalotaja@1108.cc
www.lelekpalotaja.hu

Egzotikus táncok, látványfőzések, tradicionális hangszerek, hennafestés, indiai esküvő tűzceremóniával, íjászat, szépség és művészeti sziget, színes színpadi programok, kirakodóvásár, gyerekfoglalkozások, ájurvédikus táplálkozás tanácsadás, karma labirintus, dobshow, fűszerek, harcászati bemutató, színház, asztrológia, templomi virágfüzér készítés...
Felirat hozzáadása
 
Elejére!